Συνεχίζουν προσγειωμένοι τη σκληρή δουλειά

Παρά το γεγονός ότι έχει πλέον αποσπαστεί από τους διώκτες της και έχει καταλάβει την πρώτη θέση στη βαθμολογία, άπαντες στη Νιούκαστλ δεν αναφέρονται στην ενδεχόμενη άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, παραμένοντας απόλυτα προσγειωμένοι.



Συνεχίζουν προσγειωμένοι τη σκληρή δουλειά

Ο «φύλακας άγγελος» της εστίας της ομάδας, Στίβ Χάρπερ, τόνισε πως παρά της απόλαυσης της μοναξιάς στην κορυφή, το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, μέχρι να έρθει η ανταμοιβή: «Γνωρίζουμε όλοι πόσα παιχνίδια μας απομένουν και τα χρειάζεται για να τα καταφέρουμε. Δεν υποτιμούμε καθόλου το πρωτάθλημα και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά» ήταν τα λόγια του Χάρπερ, τα οποία αντικατοπτρίζουν απόλυτα το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας.

Ο ίδιος, έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 18 παιχνίδια, πλέκοντας το εγκώμιο των δύο επιθετικών της ομάδας, που συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο τη δική του απόδοση. Αναφερόμενος στον Άντι Κάρολ και τον Πίτερ Λόβενγκρατς, δήλωσε: «Ο Άντι φέτος έχει καταπληκτική παρουσία, όχι μόνο στην επίθεση, αλλά βοηθώντας και στα αμυντικά καθήκοντα της ομάδας. Όσο για τον Πίτερ, λειτουργήσαμε σαν ομάδα και τον βοηθήσαμε να βρει ξανά τον καλό του εαυτό. Ξέρουμε ότι έχει την ικανότητα να βάζει γκολ και το αποδεικνύει με την απόδοσή του».