Σαουθάμπτον-Φούλαμ (preview)

Μοναδική ευκαιρία να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη έχει η Σαουθάμπτον, η οποία υποδέχεται τη Φούλαμ, η οποία έχει να περάσει νικηφόρα από την πόλη του αγγλικού Νότου εδώ και 77 χρόνια! Χωρίς προβλήματα οι γηπεδούχοι, προλαβαίνει μόνο με …θαύμα ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.



Σαουθάμπτον-Φούλαμ (preview)

Η Σαουθάμπτον άρχισε άσχημα τις υποχρεώσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ, πριν έρθει η νίκη της επί της Άστον Βίλα και ανεβάσει την ψυχολογία όλων στο σύλλογο.

Ο Νάιτζελ Άντκινς συνεχίζει να εμπιστεύεται τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ του, ωστόσο τους ζητά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην άμυνα, αφού η Φούλαμ …δεν χαρίζεται. Οι «Άγιοι» σκοράρουν σχεδόν σε όλα τα ματς, ωστόσο η άμυνά τους είναι από τις χειρότερες της λίγκας.

Στον αντίποδα, η Φούλαμ δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο και ο Μάρτιν Γιολ  θέλει να σπάσει την παράδοση που θέλει την ομάδα του να μην περνά με νίκη από το Σαουθάμπτον εδώ και 77 χρόνια. Ταυτόχρονα, ο Ολλανδός τεχνικός ζητά σταθερότητα από τους παίκτες του και ποντάρει πολλά στην ταχύτητα που παρουσιάζει από τα άκρα το σύνολό του.

 

Αγωνιστικά νέα

Σχεδόν πλήρες ρόστερ έχει ενόψει του ματς ο Άντκινς, με μοναδικό απόντα τον Τζακ Κορκ, ο οποίος είναι τραυματίας. Αντίθετα, επέστρεψε στις προπονήσεις ο Τζος Χουίβελντ, ενώ την πόρτα της ενδεκάδας χτυπά ο Τζέισον Πάντσεον.

Ιδιαίτερα λίγες είναι οι πιθανότητες για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να αγωνιστεί, ωστόσο δεν αποκλείεται ο Γιολ να τον ρίξει στο ματς, ανάλογα με την εξέλιξή του. Αμφίβολος και ο Μλάντεν Πέτριτς, ενώ αντίθετα έτοιμος να αγωνιστεί είναι ο Κίεραν Ρίτσαρντσον.

 

Πιθανές συνθέσεις

Σαουθάμπτον: Ντέιβις Κ – Κλάιν, Φοντέ, Χούιβελντ, Φοξ – Πάντσεον, Σνάιντερλιν, Ντέιβις Σ, Λαλάνα – Ροντρίγκες, Λάμπερτ

Φούλαμ: Σβάρτσερ – Ρίδερ, Χιουζ, Χάνγκελαντ, Ρίισε – Σίντγουελ, Μπέιρντ – Νταφ, Ρουίς, Πέτριτς - Ρονταγιέγκα