Σόουκρος ο αντι-Τέρι!

Ο Ράιαν Σόουκρος θα είναι ο αντικαταστάτης του Τζον Τέρι στο κέντρο της άμυνας της εθνικής ομάδας της Αγγλίας! Ο άσος της Στόουκ, ανήμερα των 24ων γενεθλίων του, έλαβε κλήση από τον Ρόι Χότζον για να ενισχύσει τα «τρία λιοντάρια» στα ματς με Σαν Μαρίνο και Πολωνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014. Πρώτη κλήση και για Κίεραν Γκιμπς.



Σόουκρος ο αντι-Τέρι!

Ο Τζον Τέρι αποσύρθηκε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της έρευνας της FA στο περιστατικό με την ρατσιστική επίθεση στον Άντον Φέρντιναντ.

Με ειλημμένη την απόφαση του Χότζον να μην καλέσει ξανά στην εθνική ομάδα τον Ρίο Φέρντιναντ, ο Ράιαν Σόουκρος ήταν ο «εκλεκτός» για να καλύψει το κενό που αφήνει στην Αγγλία ο αρχηγός της Τσέλσι!

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, ότι πριν από λίγες μέρες είχε ερωτηθεί από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Ουαλίας, Κρις Κόουλμαν, αν θα ήθελε να φορέσει τη φανέλα με το ουαλικό εθνόσημο, όπως έχει κάνει στο παρελθόν με την ομάδα U-15, λόγω της καταγωγής των γονέων του.

Παρ’ όλα αυτά, επέλεξε την Αγγλία και ο Χότζον τον υπολογίζει πλέον στα δικά του πλάνα.

Ο Κίεραν Γκιμπς είναι ο έτερος διεθνής που έλαβε για πρώτη φορά κλήση από τον ομοσπονδιακό κόουτς για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εθνική Ανδρών.

Αναλυτικά η αποστολή των «τριών λιονταριών»:

Τερματοφύλακες: Φόρστερ, Χαρτ, Ρούντι

Αμυντικοί: Μπέινς, Κέιχιλ, Α. Κόουλ, Γκιμπς, Γιαγκέλκα, Τζόνσον, Λέσκοτ, Σόουκρος, Γουόκερ

Μέσοι: Κάρικ, Κλέβερλι, Τζέραρντ, Τζόνσον, Λένον, Λάμπαρντ, Μίλνερ, Τσάμπερλεϊν, Γουόλκοτ

Επιθετικοί: Κάρολ, Ντεφό, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ