«Ζόρια» για τη Football League

Σε αδιέξοδο δείχνει να οδηγείται η προσπάθεια της Football League όσον αφορά την προσέλκυση επενδυτών και χορηγών, με τη διορία για την ανανέωση του συμβολαίου με την Npower να λήγει μέσα στην εβδομάδα, την ώρα που τα έσοδα …βαλτώνουν.  



«Ζόρια» για τη Football League

Η ένωση των επαγγελματικών κατηγοριών –πλην της Πρέμιερ Λιγκ- δείχνει να μην μπορεί να προσελκύσει νέο χορηγό, κάτι που σημαίνει πως η Npower θα συνεχίσει να δίνει το όνομά της σε Τσάμπιονσιπ, League One και League Two, με τα ίδια ή και λιγότερα χρήματα.

Η εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας έχει διορία μέσα στην εβδομάδα να ανανεώσει τη συνεργασία της με τη Football League, μονομερώς. ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως θα γίνει.

Οι υπεύθυνοι της Npower ξέρουν πως δεν υπάρχουν άλλοι ενδιαφερόμενοι για τη Football League που να προσφέρουν τα 21 εκατομμύρια λίρες του δικού τους συμβολαίου και είναι έτοιμοι να αφήσουν την εβδομάδα να περάσει, να λήξει η διορία και στη συνέχεια να διαπραγματευτούν τη χορηγία με άλλους όρους. Μάλιστα, στα χέρια της Npower διαπραγματευτικό χαρτί είναι η απουσία της ζωντανής τηλεοπτικής κάλυψης των αγώνων από το «BBC».