Τα έβαλε με τη διαιτησία ο ΜακΝτέρμοτ
Υπερήφανος, αλλά και εξαιρετικά ενοχλημένος είναι ο Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ, με τον τεχνικό της Ρέντινγκ να μιλά με τα καλύτερα λόγια για την εμφάνιση της ομάδας του και με τα χειρότερα για τις αποφάσεις του διαιτητή, στην ισοπαλία με τη Νιούκαστλ.

Η Ρέντινγκ προηγήθηκε κόντρα στις «καρακάξες», είχε και δοκάρι όταν το σκορ ήταν 2-2 αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις πόντους, αφού ο Ντεμπά Μπα σκόραρε με το χέρι για το τελικό σκορ.
«Οι παίκτες μου ήταν εξαιρετικοί και δεν έχω κανένα παράπονο», δήλωσε ο τεχνικός της Ρέντινγκ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις επίμαχες φάσεις.
«Είμαι σοκαρισμένος με αυτό που έγινε. Οι παίκτες μου άξιζαν τη νίκη. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, αφού και με την Τσέλσι υπήρξαν ανάλογες αποφάσεις», τόνισε για τη διαιτησία ο ΜακΝτέρμοτ, για να χαρακτηρίσει «κραυγαλέα περίπτωση χεριού» το γκολ του Μπα.