Σάρωσαν τα… λιονταράκια!

Το δύο στα δύο, με τον πλέον εμφατικό τρόπο, έκανε η εθνική Αγγλίας U19 στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τα… μικρά «λιοντάρια» διέλυσαν με σκορ 6-0 τα Νησιά Φερόε εκτός έδρας και παρέμειναν επικεφαλείς του ομίλου!  



Σάρωσαν τα… λιονταράκια!
 
Η ομάδα του Νόελ Μπλέι μπήκε δυνατά στο γήπεδο και κατάφερε να προηγηθεί στο 12’ με το τρομερό σου του Μπλερ Τάργκοτ από απόσταση 20 μέτρων!
 
Από εκείνο το σημείο άρχισε η… κατηφόρα για τους γηπεδούχους. Η Αγγλία, απαλλαγμένη πλήρως από το άγχος, κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Άκπομ στο 23’. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, μάλιστα, ο ίδιος παίκτης έβαλε την ομάδα του με τρία γκολ μπροστά, δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στην αναμέτρηση!
 
Στο δεύτερο μέρος, τα «τρία λιοντάρια» παρουσιάστηκαν το ίδιο αποτελεσματικά και έφτασαν δια περιπάτου στο θρίαμβο. Στο 72’ ο νεοεισελθείς στον αγωνιστικό χώρο, Χόουπ, έγραψε το 4-0. Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά ξανά του Τάργκοτ να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ενώ στο 84’ ο Τσάμπερς «έγραψε» το τελικό αποτέλεσμα!
 
Η σύνθεση της εθνικής Αγγλίας U19
 
Γουίλις, Σμιθ (66’ Χόουπ), Λάντστραμ, Τάργκοτ, Άκπομ, Αζίζ (59’ Μπάρμπι), , Όσμπορν, Στίφενς (46’ Τσάμπερς), Φέντον, Σουίφτ,Μαγκρί.