Γκρίνια για το …ίντερνετ από τις ομάδες

Ιδιαίτερα έντονα είναι τα παράπονα που έχουν όλες οι ομάδες της Football League, αλλά και οχτώ ομάδες της Πρέμιερ από τη διαχείριση των ιστοσελίδων τους. Ποιος ευθύνεται και τι άλλαξε προς το …χειρότερο από το καλοκαίρι και μετά.



Γκρίνια για το …ίντερνετ από τις ομάδες

Η Football League Interactive διαχειρίζεται τους διαδικτυακούς χώρους 86 συλλόγων, μέσα στους οποίος συμπεριλαμβάνονται και 8 της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι ΚΠΡ, Γουέστ Μπρομ, Γουίγκαν, Στόουκ -,μεταξύ άλλων- μαζί με τις ομάδες που συμμετέχουν σε Τσάμπιονσιπ, League One και League Two έχουν παρατηρήσει αρκετά προβλήματα στη λειτουργία των ιστοσελίδων τους και έχουν κάνει έντονα παράπονα στην εταιρεία που έχει αναλάβει το πρότζεκτ.

Η FLI ήρθε σε συνεργασία με τη Sapient Nitro, εταιρεία από τις ΗΠΑ, και από τον Ιούλιο και μετά έχει αλλάξει εντελώς η πλατφόρμα των ιστοσελίδων, με αποτέλεσμα οι 7 εκατομμύρια χρήστες που μπαίνουν στα sites των ομάδων αυτών να έχουν προβλήματα κατά την πλοήγησή τους.

«Υπάρχουν τεχνικά προβλήματα όχι μόνο με αυτό το θέματα, αλλά και με άλλες ψηφιακές εφαρμογές. Δουλεύουμε προς την κατεύθυνση της λύσης του προβλήματος», τόνισε εκπρόσωπος της Football League.