Τότεναμ – ΚΠΡ (preview)

Όσα… έβαλε στη Λάτσιο και δεν μέτρησε κανένα από αυτά θα θέλει να πετύχει η Τότεναμ απέναντι στην ΚΠΡ για να πάρει ένα εύκολο θετικό αποτέλεσμα στην 5η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Παραπαίει η ομάδα του Μαρκ Χιούζ που ψάχνει ακόμα να βρει τα πατήματά της.



Τότεναμ – ΚΠΡ (preview)

Τα «σπιρούνια» του Αντρέ Βίλας – Μπόας μπορεί να ξεκίνησαν τη σεζόν με αρνητικά αποτελέσματα, λόγω ατυχίας κυρίως, αλλά η γκρίνια από την εξέδρα δεν άργησε καθόλου για τον Πορτογάλο προπονητή της ομάδας. Απένντι στη Ρέντινγκ, στο «Μαντέσκι» πριν από μια εβδομάδα, η Τότεναμ πήρε την πρώτη της νίκη για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 και το νερό έδειξε να… μπαίνει στο αυλάκι. Τα αμυντικά λάθη στα τελευταία λεπτά εξέλειψαν, ο Ζερμέιν Ντεφό διανύει περίοδο δαιμονιώδους φόρμας και το αποδεικνύει σε κάθε ματς και το πρώτο «τρίποντο» ήρθε με την ευχή από τους ανθρώπους της ομάδας, να είναι η αρχή της καλής πορείας που περιμένουν όλοι. Το 0-0 με τη Λάτσιο, το βράδυ της Πέμπτης για το Γιουρόπα Λιγκ, μόνο θέμα τύχης μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού οι παίκτες του Βίλας – Μπόας πέτυχαν τρία γκολ, όμως δεν μέτρησε κανένα από αυτά, λόγω οφσάιντ!

Ευκαιρία για ξέσπασμα, λοιπόν, το ματς με την ΚΠΡ, με την ομάδα του Μαρκ Χιούζ να μην γνωρίζει ακόμα που πατάει και που βρίσκεται. Το ρόστερ της και οι μεταγραφές του καλοκαιριού προετοίμασαν τους φίλους του αγγλικού ποδοσφαίρου για μια ομάδα που θα προκαλέσει θετική έκπληξη στο νέο πρωτάθλημα, αλλά αντ’ αυτού, όλα τα εκατομμύρια που δαπανήθηκαν, δεν έχουν πιάσει τόπο μέχρι στιγμής.

Δύο ήττες και δύο ισοπαλίες μετρούν οι Ρέιντζερς, με τον Τζιμπρίλ Σισέ και την παρέα του να τονίζουν ότι τα θετικά αποτελέσματα είναι θέμα χρόνου. Εντός γηπέδου, όμως, η εικόνα που βγάζει η ΚΠΡ δείχνει ότι η 18η θέση και οι μόλις δύο βαθμοί είναι φυσιολογική συνέπεια του έργου που έχει παρουσιαστεί στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου.

Ο Φρίντελ αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια της Τότεναμ αντί του Ούγκο Γιορίς που αγωνίστηκε κόντρα στη Λάτσιο. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Αντεμπαγιόρ και Νόουτον, εκτός οι Άσου – Εκοτό και Πάρκερ.

Χάνει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν ο Άντι Τζόνσον για την ΚΠΡ μετά το πρόβλημα που αποκόμισε στο ματς με την Τσέλσι, θα απουσιάσουν και οι Φέρντιναντ και Φάμπιο.

Πιθανές συνθέσεις:

Τότεναμ (4-2-3-1): Φρίντελ – Γουόκερ, Γκαλάς, Βερτόνχεν, Νόουτον – Σάντρο, Ντεμπελέ – Λένον, Σίγκουρντσον, Μπέιλ – Ντεφό

ΚΠΡ (4-4-2): Ζούλιο Σέζαρ – Μποσίνγκουα, Ονουόχα, Νίλσεν, Χιλ – Ράιτ Φίλιπς, Φαουρλίν, Γκρανέρο, Παρκ – Σισέ, Ζαμόρα