Νιούκαστλ – Νόριτς (preview)

Τα πράγματα δεν έχουν έρθει όπως θα τα περίμεναν Νιούκαστλ και Νόριτς τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κάτω από το πρώτο μισό της βαθμολογίας και οι δύο ομάδες, με τη νίκη να είναι λέξη… σχεδόν άγνωστη, οι «καρακάξες» και τα «καναρίνια» επιδίδονται σε αγώνα για το μέλλον τους στο «Sports Direct Arena». 



Νιούκαστλ – Νόριτς (preview)

Η ευρωπαία Νιούκαστλ του Άλαν Πάρντιου, έχει κερδίσει μόνο την Τότεναμ την τρέχουσα σεζόν. Εκείνο το 2-1 της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος ναι μεν επέτρεψε στους οπαδούς της ομάδας να αισιοδοξούν για πορεία ανάλογη της περσινής, όμως η εικόνα που παρουσίασε το σύνολο του Πάρντιου, «έδειχνε» ότι κάτι δεν πάει καλά. Όπως και δεν πήγε στα επόμενα ματς. Ναι μεν ήρθε η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί που στην πρεμιέρα η αγγλική ομάδα έμεινε στο 0-0 με τη Μαρίτιμο στη Μαδέιρα, αλλά στην Πρέμιερ Λιγκ παρουσιάζεται αστάθεια. Μια ήττα (2-0) από την Τσέλσι και δύο ισοπαλίες έχει η Νιούκαστλ μετά τη νίκη επί της Τότεναμ, πράγμα που την έχει βάλει αυτή τη στιγμή στην 11η θέση.

Η Νόριτς του Κρις Χιούτον… θέλει ακόμη περισσότερη δουλειά από τους γηπεδούχους. Με την αποχώρηση Πολ Λάμπερτ, πολλοί εξέφρασαν την ανησυχία τους για τη δυνατότητα που είχε η ομάδα και ο νέος προπονητής να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν πέρυσι, αλλά τελικά, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι τους. Τα «καναρίνια» δεν έχουν… κελαηδήσει καθόλου φέτος, ξεκινώντας με την «πεντάρα» από τη Φούλαμ και συνεχίζοντας με τρεις σερί ισοπαλίες για να καταταγούν στην 16η θέση. Βέβαια, το γεγονός πως βρίσκονται στο +1 από τη Λίβερπουλ… μάλλον σαν παρηγοριά ακούγεται, αλλά η Νόριτς θα πρέπει να βρει έναν τρόπο για να αποφύγει τις περιπέτειες φέτος…

Ο Τιοτέ που δεν έχει καμία συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα και ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στη γάμπα συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα της Νιούκαστλ, ενώ και ο Παπίς Σισέ φαίνεται να έχει ξεπεράσει την ίωση. Χωρίς τους Έλιοτ Μπένετ (γόνατο) και Στίβεν Γουίτακερ (αστράγαλος) η Νόριτς. Αμφίβολος ο Πίλκινγκτον.

Πιθανές συνθέσεις:

Νιούκαστλ (4-3-3): Έλιοτ – Πιρτς, Σ. Τέιλορ, Γουίλιαμσον, Σαντόν – Καμπάιγ, Τιοτέ, Γκουτιέρεζ – Μπεν Αρφά, Σισέ, Μπα

Νόριτς (4-4-2): Ρούντι – Ρ. Μάρτιν, Μπασόνγκ, Μπαρνέτ, Γκαρίδο – Σνόντγκρας, Χόουσον, Τζόνσον, Σέρμαν – Χολτ, Τζάκσον