Salary cap ζητά και η Ρέντινγκ
Μετά τις δηλώσεις του Τζον Χένρι την περασμένη σεζόν για την υιοθέτηση ενός Financial Fair Play από την Πρέμιερ Λιγκ έρχεται και η πλευρά των παικτών να ζητήσει κάτι αντίστοιχο. Διαβάστε τι δήλωσε ο αρχηγός της Ρέντινγκ, Τζόμπι ΜακΆνουφ, την ώρα που κι άλλοι παίκτες από άλλους συλλόγους τάσσονται υπέρ.

Ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ είχε τονίσει σε ανύποπτο χρόνο πως είναι ανάγκη να μπει ένα φρένο στις δαπάνες και είχε ζητήσει την υιοθέτηση ενός συστήματος παρόμοιο με το FFP της UEFA, ή ενός salary cap.
Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι δηλώσεις του αρχηγού της Ρέντινγκ, με τον ΜακΆνουφ να τονίζει πως καταλαβαίνει πως «παίκτες σαν τον Ρούνεϊ είναι λογικό να έχουν πολλά μπόνους», αλλά όχι και να «υπάρχουν μισθοί 200.000 λίρες την εβδομάδα».
Μάλιστα, ο ΜακΆνουφ παραδέχτηκε πως το ποδόσφαιρο «έχει γίνει πολύ ακριβό για τους οπαδούς», ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές ακόμη για τη δική του ομάδα: «Το πιο φτηνό εισιτήριο για το παιχνίδι μας με την Τσέλσι είναι 50 λίρες. Εγώ, προσωπικά, ξέρω πολύ κόσμο που δεν μπορεί να τα δώσει αυτά τα χρήματα».






















