Σίγησαν τα «καναρίνια»

Από το …over που θα μπορούσε να είχε διαμορφωθεί στο πρώτο τέταρτο στο απόλυτο μηδέν! Η Νόριτς ήταν καλύτερη απέναντι στη Γουέστ Χαμ, είχε τις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, ωστόσο η απροσεξία των παικτών του Κρις Χιούτον άφησε την αναμέτρηση στο «Carrow Road» στο 0-0. Παράπονα από τους γηπεδούχους για τις διαιτητικές αποφάσεις. 



Σίγησαν τα «καναρίνια»

Ο καιρός ηλιόλουστος σε όλο το Νησί, οι συνθήκες ιδανικές για ποδόσφαιρο και οι παίκτες στο καθήκον τους κατά το …ήμισυ.

Η 4η αγωνιστική άρχισε με τον καλύτερο τρόπο, όσον αφορά το θέαμα τουλάχιστον, αφού Νόριτς και Γουέστ Χαμ έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά το σκορ έμεινε στο 1-1.

Τα «καναρίνια» είχαν την υπεροχή και δημιούργησαν τις περισσότερες φάσεις μπροστά από την εστία των Λονδρέζων, αλλά τα τελειώματά τους δεν ήταν καλά με αποτέλεσμα να μείνει το 0-0 από την αρχή μέχρι το τέλος. 

 

Α’ Ημίχρονο

Ήλιος σε όλη την Αγγλία, λιακάδα στο Νόριτς, χάρμα το παιχνίδι στο πρώτο μέρος! Οι δύο ομάδες μπήκαν ιδιαίτερα δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έψαξαν το γκολ με κάθε τρόπο. Μόλις, στο πρώτο λεπτό η κεφαλιά του Νόλαν πέρασε ελάχιστα άουτ, για να έρθει λίγο μετά η απάντηση των γηπεδούχων με το σουτ του Σέρμαν να περνά λίγο άουτ.

Οι αμυντικοί μέσοι της Γουέστ Χαμ άφηναν κενούς χώρους μπροστά από την αμυντική τετράδα κι έτσι οι παίκτες της Νόριτς είχαν την ευκαιρία να περνούν κάθετες μπαλιές και να γίνονται απειλητικοί. Στο 13’οι Λονδρέζοι έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Τέιλορ για να έρθει λίγο αργότερα η φάση που ξεσήκωσε το «Carrow Road». Ο Σνόντγκρας ανετράπη μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι και το παιχνίδι συνεχίστηκε. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας, η Νόριτς είχε 4 ευκαιρίες να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά οπ Γιασκελάιναν έδειξε τα αντανακλαστικά του και οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το μηδέν. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, παρά τις πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες.

 

Β’ Ημίχρονο

Στο δεύτερο μέρος, η κατάσταση ήταν διαφορετική, όχι όσον αφορά το ρυθμό, αλλά τις ευκαιρίες. Και οι δύο σύλλογοι συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ, με το ίδιο πάθος και ένταση, αλλά οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν σημαντικά λιγότερες. Η Νόριτς συνέχισε να είναι η ομάδα που είχε τον έλεγχο του ματς, με τη Γουέστ Χαμ να εμφανίζεται …κατά διαστήματα στον αγωνιστικό χώρο, αφού οι παίκτες της έδειξαν σημάδια κόπωσης μετά το 60’.

Οι αλλαγές των δύο τεχνικών δεν άλλαξαν κάτι και το τελικό 0-0 αδικεί τις δύο ομάδες που θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει. Η Νόριτς ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, με τη Γουέστ Χαμ να επιστρέφει στην κακή εικόνα της πρεμιέρας και να ξεχνά το εξαιρετικό της πρόσωπο στο Λονδίνο, όπου είχε επικρατήσει της Φούλαμ με 3-0 την περασμένη αγωνιστική.

 

Οι ενδεκάδες του αγώνα

ΝόριτςΡάντι, Μάρτιν, Τζόνσον, Μπασόνγκ, Σνόντγκρας, Χόσον, Χολτ (Κέιν 71’), Τζάκσον (Μόρισον 63’), Σέρμαν, Γκαρίδο, Μπαρνέτ

Γουέστ Χαμ:Γιασκελάινεν, Ριντ, Νόλαν, Κόουλ (Μαϊγκά 57’), Βαζ Τε (Μπεναγιούν 86’), Τέιλορ (Τζάρβις 57’), Νομπλ, Ο’ Μπράιεν, Κόλινς, Ντεμέλ, Ντιαμέ