Έτοιμος για επιστροφή ο Κάρολ!

Σε μια εβδομάδα, ο Σαμ Άλαρνταϊς θα μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Άντι Κάρολ για την επιθετική γραμμή της Γουέστ Χαμ! Η αποθεραπεία του Άγγλου επιθετικού επιδεικνύει εξαιρετικά αποτελέσματα και ο χρόνος της επιστροφής του στη δράση μειώθηκε στο μισό!



Έτοιμος για επιστροφή ο Κάρολ!

Ο υψηλόσωμος φορ τραυματίστηκε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των «σφυριών» πριν από περίπου δύο εβδομάδες, στη νίκη (3-0) επί της Φούλαμ στο «Άπτον Παρκ». Αποκλείστηκε από την αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για τα δύο πρώτα ματς της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2014 και σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, θα έπρεπε να απουσιάσει από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για περίπου ενάμιση μήνα.

Τα αποτελέσματα της αποθεραπείας που ακολούθησε, όμως, ήταν άκρως ενθαρρυντικά και πλέον, ο χρόνος επιστροφής του στα πλάνα του Σαμ Άλαρνταϊς έχει μειωθεί τουλάχιστον στο μισό! Μάλιστα, ο «Big Sam» περιμένει τον Άντι Κάρολ να προπονηθεί κανονικά μετά το Σαββατοκύριακο και να δίνει το «παρών» στο παιχνίδι κόντρα στη Σάντερλαντ, στο «Άπτον Παρκ», το επόμενο Σάββατο, για την πέμπτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.