Είχε… ζήτηση ο Μαϊκόν

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν «έπαιξε» μόνη της για την απόκτηση του Ντάγκλας Μαϊκόν, το φετινό καλοκαίρι. Ο Βραζιλιάνος άσος δέχτηκε κρούσεις από τις Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπός του στο «Sky Sport Italia», ένα τηλεφώνημα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, αρκούσε για να αποφασίσει ο ποδοσφαιριστής.



Είχε… ζήτηση ο Μαϊκόν

Ο Μαϊκόν άνοιξε νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα με τη μετακίνηση στους Πρωταθλητές Αγγλίας.

Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου από την  Ίντερ είναι πολλοί, αλλά η αποχώρησή του από τους «νερατζούρι» έγινε με τρόπο ώστε να συμφέρει και τις δύο πλευρές.

«Η οικονομική κρίση έχει “χτυπήσει” την Ιταλία σε πολύ μεγάλο βαθμό και είναι λογικό, οι σύλλογοι της χώρας να εξετάζουν πλέον κάθε πιθανή επιλογή που θα τους αποφέρει και οικονομικό κέρδος. Κάπως έτσι έγινε και η μεταγραφή του Μαϊκόν. Ο παίκτης και η διοίκηση βρήκαν συμφέρουσα λύση και το τέλος της συνεργασίας τους ήρθε σε πολύ φιλικό κλίμα» ανέφερε αρχικά ο Ρομπέρτο Καλέντα, για να αποκαλύψει τις ομάδες που πλησίασαν, τόσο τον ίδιο, όσο και τον πελάτη του, το φετινό καλοκαίρι:

«Όλες οι μεγάλες ομάδες ήθελαν να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους. Από τη Ρεάλ Μαδρίτης, μέχρι την Παρί Σεν Ζερμέν και την Τσέλσι. Ωστόσο, ένα τηλεφώνημα του Ρομπέρτο Μαντσίνι ήταν αρκετό. Είναι ο προπονητής με τον οποίο ο Ντάγκλας συνεργάστηκε για πρώτη φορά στην Ίντερ και φυσικά, η παρουσία του στον πάγκο της Σίτι αποδείχθηκε καθοριστικός παράγοντας για τη μεταγραφή».