Αγώνας δρόμου για Ενρίκε
Στον Χοσέ Ενρίκε έχουν επικεντρωθεί όλες οι προσπάθειες του ιατρικού επιτελείου της Λίβερπουλ, με τον Ισπανό άσο να είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τη Σάντερλαντ, αφού χτύπησε εκ νέου στο γόνατο και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στο προπονητικό κέντρο των «κόκκινων».

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός τραυματίστηκε στο ματς με την Άρσεναλ, στο –εδώ και χρόνια ταλαιπωρημένο του- γόνατο κι έτσι δεν μπορεί να βγάλει το πρόγραμμα προπονήσεων.
Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας έχει πέσει πάνω στον Ενρίκε και όλοι στο Μέλγουντ ελπίζουν πως ο Ισπανός άσος θα δώσει το «παρών» στο ματς με τη Σάντερλαντ.
Ο Μπρένταν Ρότζερς δεν έχει καταφέρει να δουλέψει όπως θα ήθελε, αφού 20 ποδοσφαιριστές του λείπουν με τις εθνικές τους ομάδες, κάτι που ανάγκασε τον τεχνικό των «reds» να κάνει προπονήσεις με ποδοσφαιριστές των ακαδημιών.






















