Ανησυχεί για Στέρλινγκ ο Ρότζερς

Ο κίνδυνος για τον Ραχίμ Στέρλινγκ να «καεί» με τα συνεχή παιχνίδια και να «εκτεθεί» με την πιθανή κλήση του στην εθνική ομάδα Ελπίδων της Αγγλίας για προκριματικά του Euro U-21 έχουν ανησυχήσει τον Μπρένταν Ρότζερς στη Λίβερπουλ. «Ας μην προτρέχουμε. Είναι ακόμη ένα παιδί 17 ετών» το μήνυμά του στην FA.



Ανησυχεί για Στέρλινγκ ο Ρότζερς

Ο Στέρλινγκ αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει κάνει εκπληκτικό «ξεπέταγμα» στην πρώτη ομάδα, με εντυπωσιακές εμφανίσεις κόντρα σε Χαρτς, Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ.

Ο Μπρένταν Ρότζερς τον υπολογίζει στα πλάνα του, αλλά μόλις ενημερώθηκε για την επιθυμία του Στιούαρτ Πιρς να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της εθνικής ομάδας Ελπίδων της Αγγλίας για τους αγώνες με Αζερμπαϊτζάν και Νορβηγία για τα προκριματικά του Euro U-21, έσπευσε να σταθεί εμπόδιο… για το καλό του ποδοσφαιριστή.

«Μίλησα με τον Τρέβορ Μπρούκινγκ και άποψή μου είναι ότι ασφαλώς και έχει τις δυνατότητες να ανταποκριθεί στον απόλυτο βαθμό στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της εθνικής ομάδας Ελπίδων, αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς. Στα 17 του, καλύτερα να παραμείνει με τους Νέους. Είναι ακόμη παιδί. Είναι ωραίο να βλέπει και ο ίδιος ότι οι εμφανίσεις του πείθουν και τον καθιστούν έναν από τους καλύτερους νέους ποδοσφαιριστές, αλλά ας μην προτρέχουμε» τόνισε ο προπονητής της Λίβερπουλ.