Θέλει Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σίτι ο Μαϊκόν

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι παραχώρησε ο Μαϊκόν. Ο Βραζιλιάνος μιλώντας στο επίσημο σάιτ της νέας του ομάδας τόνισε την ανάγκη που είχε για αλλαγή περιβάλλοντος και πρόσθεσε πως στόχος του είναι να κερδίσει πολλούς τίτλους. 



Θέλει Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σίτι ο Μαϊκόν

Ο Μαϊκόν μίλησε στο επίσημο σάιτ της Σίτι και έδειξε να είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση της ζωής του. «Πέρασα έξι χρόνια πανέμορφα στην Ίντερ, καταφέρνοντας να κατακτήσω πολλούς τίτλους. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να αλλάξω περιβάλλον και να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε άλλη ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Μαϊκόν. 

Οι ομάδες που βρέθηκαν κοντά στην απόκτησή του ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι. Τελικά επέλεξε να πάει στην Αγγλία. Γιατί διάλεξε τους «πολίτες»; «Η επιλογή ήταν εύκολη. Η παρουσία του Ρομπέρτο Μαντσίνι έπαιξε το ρόλο της, αφού με τον κόουτς έχω δουλέψει με επιτυχία στο παρελθόν και γνωρίζει καλά τόσο τις αγωνιστικές μου δυνατότητες, όσο και το χαρακτήρα μου. Αυτό, όμως, που ήθελα πολύ ήταν να αγωνιστώ σε ένα μεγάλο σύλλογο, που θα κυνηγά όλους τους τίτλους. Ειδικά το Τσάμπιονς Λιγκ το περιμένω με ανυπομονησία. Θέλω να σηκώσω ξανά αυτό το κύπελλο και θα κάνω τα πάντα για να το πετύχω», τόνισε ο Μαϊκόν.