Ο MVP της 3ης αγωνιστικής!

Δεν ήθελε και πολλή σκέψη. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι δεν άφησε περιθώρια ούτε για σύγκριση. Μετέτρεψε την ηρωική ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «St. Mary’s», σε προσωπικό… πάρτι με το χατ – τρικ και το england365.gr του απονέμει τον τίτλο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 3ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ!



Ο MVP της 3ης αγωνιστικής!

Το 1.000 παιχνίδι του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέχρι το 86ο λεπτό είχε πάρει αρνητική τροπή στην έδρα της Σαουθάμπτον.

Οι νεοφώτιστοι προηγούνταν με τα γκολ των Λάμπερτ και Σνάντερλιν, ενώ στο 68’, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, αποτυγχάνοντας παταγωδώς να αντιγράψει το στυλ «πανένκα».

Χαμήλωσε το κεφάλι. Ήξερε ότι έπρεπε να επανορθώσει, αλλά πλέον είχε ελάχιστο χρόνο για να το κάνει. Τα κατάφερε όμως. Πρώτα στο 87’ με το «ριμπάουντ» από την κεφαλιά του Ρίο Φέρντιναντ που σταμάτησε στο δοκάρι κι έπειτα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά, αφήνοντας σε άλλον την εκτέλεση του κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του.

Ο «ιπτάμενος Ολλανδός» χάρισε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακόμη μια νίκη με επική ανατροπή, έφτασε τα 100 γκολ στην Πρέμιερ και επέτρεψε στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο τις 1.000 παρουσίες του στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

Γιατί, ό,τι πληρώνεις, παίρνεις…