μετακίνησή του στη Γουέστ Χαμ εμφανίστηκε ο Άντι Κάρολ. Στις πρώτες του δηλώσεις ως «σφυρί», ο υψηλόσωμος επιθετικός υποσχέθηκε σκληρή δουλειά μέχρι το τέλος του δανεισμού του από τη Λίβερπουλ, αλλά και γκολ που θα βοηθήσουν την νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της!
"/>
μετακίνησή του στη Γουέστ Χαμ εμφανίστηκε ο Άντι Κάρολ. Στις πρώτες του δηλώσεις ως «σφυρί», ο υψηλόσωμος επιθετικός υποσχέθηκε σκληρή δουλειά μέχρι το τέλος του δανεισμού του από τη Λίβερπουλ, αλλά και γκολ που θα βοηθήσουν την νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της!
"/>
Κάρολ: «Δουλειά και πολλά γκολ»!
ENGLAND365 31.08.2012 | 00.05
Πανευτυχής με την μετακίνησή του στη Γουέστ Χαμ εμφανίστηκε ο Άντι Κάρολ. Στις πρώτες του δηλώσεις ως «σφυρί», ο υψηλόσωμος επιθετικός υποσχέθηκε σκληρή δουλειά μέχρι το τέλος του δανεισμού του από τη Λίβερπουλ, αλλά και γκολ που θα βοηθήσουν την νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της!
«Είναι υπέροχο που βρίσκομαι στη Γουέστ Χαμ! Ανυπομονώ να ξεκινήσω τη δουλειά. Θέλει να παίξω σε αρκετά παιχνίδια και ελπίζω να σημειώσω πολλά γκολ. Γνωρίζω πολύ καλά τον προπονητή και ορισμένους από τους νέους μου συμπαίκτες, επομένως είναι καλό για μένα που ήρθα σε μια ομάδα που έχω γνωστούς», τόνισε αρχικά ο διεθνής επιθετικός και πρόσθεσε:
«Θέλω να σημειώσω αρκετά γκολ. Έχω συνεργαστεί ξανά με τον Αλαρντάις, από τη κοινή μας θητεία στη Νιούκαστλ και ήταν από τους βασικούς λόγους που αποφάσισα να έρθω. Οι μέρες μας στη Νιούκαστλ ήταν υπέροχες»
newstrack
05.02.2026 | 17:01
Μάλλον μόνο τυχαία δεν ήταν η μεταγραφή τερματοφύλακα της Σάντερλαντ! Κι αυτό, γιατί γνωρίζει καλά τι συμβαίνει με τις Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, με τις τρεις ομάδες να έχουν... στοχεύσει στον Ρόμπιν Ρουφς και τις «μαύρες γάτες» να πιστεύουν πως θα μπορέσουν να βάλουν πάνω από 50.000.000 λίρες στα ταμεία τους!
05.02.2026 | 16:28
Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς βρίσκει δίχτυα και η ήττα δεν… παίζει σαν ενδεχόμενο! Ο Βραζιλιάνος με το γκολ που πέτυχε, στην εκτός έδρας νίκη της Άρσεναλ με 4-0 κόντρα στη Λιντς (31/01), δίνει συνέχεια σε ένα απίστευτο αήττητο σερί 64 αγώνων, που ξεκίνησε πριν από εννέα χρόνια! Και όλα αυτά, ενώ συμπληρώνουμε μία δεκαετία και αναμένουμε το ματς των «κανονιέρηδων» με τη Σάντερλαντ (07/02, 17:00), για την 25η αγωνιστική της Premier League.
05.02.2026 | 14:16
Ο Εντέν Αζάρ μίλησε ως… οπαδός της Τσέλσι, απλά έχει και το τηλέφωνο του Σεσκ Φάμπρεγας, οπότε έδρασε ως «secret agent» για να τον ψήσει να σκεφτεί τον πάγκο των «μπλε» στο άμεσο μέλλον!
05.02.2026 | 11:41
Αν και άφησε ανοιχτό παράθυρο για παραμονή του Φαν Ντάικ στη Λίβερπουλ και μετά το 2027, ο Άρνε Σλοτ κατέστησε σαφές πως είναι λογικό η ομάδα να φροντίζει για το ρόστερ του μέλλοντος και κυρίως για την ιδανική στελέχωση των μετόπισθεν.