Με δύο τερματοφύλακες η Τσέλσι!

Στην πρωτοτυπία που θα έχει ο αγώνας της Παρασκευής ανάμεσα στην Τσέλσι και την Ατλέτικο Μαδρίτης, για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, στάθηκε ο Πετρ Τσεχ, με τον Τσέχο άσο να θεωρεί θετικό πως στο γήπεδο θα υπάρχουν δύο τερματοφύλακες των Λονδρέζων!



Με δύο τερματοφύλακες η Τσέλσι!

Στην αποστολή της ισπανικής ομάδας θα βρίσκεται και ο Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος ανήκει στην Τσέλσι και έχει παραχωρηθεί δανεικός στους Μαδριλένους.

Η πλευρά της Ατλέτικο εξασφάλισε άδεια από τους «μπλε» και ο Βέλγος γκολκίπερ θα μπορεί να αγωνιστεί.

«Πιστεύω πως είναι πολύ καλό για την Τσέλσι να έχει δύο τερματοφύλακες στο ίδιο παιχνίδι. Είναι λίγο περίεργο, πιστεύω, αλλά πάντα είναι ενδιαφέρον να βλέπεις τα νέα παιδιά να παίζουν και να μπορείς να έχεις μία εικόνα γι αυτά», τόνισε ο τερματοφύλακας της Τσέλσι και αναφέρθηκε στον …συμπαίκτη του: «Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη αυτή την στιγμή και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο σύλλογος έδωσε χρήματα για να τον αγοράσει. Είναι πολύ καλό το ότι ανήκει σε μας».