Ολα ανοιχτά για Μπεναγιούν, Μαλουντά
Πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τον Γιόσι Μπεναγιούν και τον Φλοράν Μαλουντά να φεύγουν άμεσα από την Τσέλσι, ενώ και η σιωπή του προπονητή Ρομπέρτο Ντι Ματέο φουντώνει τις φήμες για αποχώρηση τους!

Και οι δύο δεν ήταν στην ομάδα στη νίκη επί της Γουϊγκαν με 2-0 την περασμένη Κυριακή, γεγονός που ενισχύει τα σενάρια. Ο Μπεναγιούν ήταν πέρσι δανεικός στην Αρσεναλ ενώ για τον Μαλουντά ενδιαφέρθηκε η Σάντος, αλλά έκανε πίσω μετά τις υψηλές απαιτήσεις του Γάλλου ποδοσφαιριστή.
Από τη στιγμή που δεν υπολογίζονται, η Τσέλσι θα ήθελε να τους παραχωρήσει, ενώ και ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο δεν άνοιξε τα χαρτιά του. «Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να λήξει η μεταγραφική περίοδος. Αυτή τη στιγμή είναι μαζί μας και μέλη της ομάδας».






















