Δεν πουλάει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Αρνητικά αναμένεται να απαντήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε οποιαδήποτε πρόταση φτάσει στα γραφεία του συλλόγου για τους Νάνι και Ερνάντεζ. Όπως αναφέρει σήμερα ο αγγλικός Τύπος, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θεωρεί αναγκαία την παρουσία και των δύο ποδοσφαιριστών στο σύλλογο.

Η Ζενίτ έχει ήδη καταθέσει πρόταση αγοράς του Νάνι έναντι 22 εκ. λιρών με τον Λουτσιανο Σπαλέτι να βλέπει στο πρόσωπο του Πορτογάλου πλάγιου μεσοεπιθετικού, τον παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι της ομάδας του ενώ Τσέλσι και Άρσεναλ έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Μεξικανό επιθετικό.
Η απουσία του Ερνάντεζ από την αναμέτρηση με την Έβερτον έδωσε αφορμή για να αυξηθούν τα δημοσιεύματα στην συγκεκριμένη περίπτωση.