Πίστη Μερτεζάκερ σε Ποντόλσκι
Ο Λούκας Ποντόλσκι δεν βρήκε δίχτυα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Στόουκ, αλλά ο συμπατριώτης του και συμπαίκτης του στην Αρσεναλ Περ Μερτζάκερ, δηλώνει σίγουρος ότι θα πετύχει πολλά γκολ.

Ο Γερμανός αμυντικός είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αρσεναλ. «Ηταν δύσκολο για αυτόν το Σάββατο, καθώς ήταν το πρώτο του παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα συνηθίσει και θα πετύχει πολλά γκολ για μας. Εχετε δει ότι διαθέτει καλή τεχνική και παίρνει τις κατάλληλες θέσεις ενώ έχουμε και τους παίκτες που θα του δώσουν σωστά την μπάλα. Είναι καλός στο τελείωμα και θα το δείτε τις επόμενες εβδομάδες».
Ο Μερτεζάκερ ζήτησε και πίστωση χρόνου από τους οπαδούς της Αρσεναλ. «Χρειαζόμαστε κάποιο χρόνο καθώς έχουμε νέους παίκτες έπαιξαν τα πρώτα τους 90 λεπτά με την ομάδα.»