Δεν καταθέτει έφεση η Λίβερπουλ!

Σύμφωνα με τη «Liverpool Echo», η Λίβερπουλ αποδέχεται την αποβολή του Ντάνιελ Άγκερ στο ματς με τη Γουέστ Μπρομ και δεν πρόκειται να καταθέσει έφεση στην απόφαση του διαιτητή, παρά την αντίθετη γνώμη του ποδοσφαιριστή.



Δεν καταθέτει έφεση η Λίβερπουλ!

Ο Δανός αμυντικός ανέτρεψε τον Σέιν Λονγκ και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον ρέφερι της αναμέτρησης στο «Χόθορνς», αφήνοντας τους «κόκκινους» με παίκτη λιγότερο για περίπου μισή ώρα αγώνα.

Βέβαια, η υπόδειξη του διαιτητή ήταν αρκετά αυστηρή, πράγμα το οποίο υποστηρίζει και ο Άγκερ, ζητώντας από τη διοίκηση της Λίβερπουλ να καταθέσει έφεση. ,

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα της «Liverpool Echo», ο Μπρένταν Ρότζερς εισηγήθηκε να ισχύσει κανονικά η τιμωρία για τον ποδοσφαιριστή και να μην κατατεθεί έφεση.