Ντι Ματέο: «Η τέλεια μέρα»

Όλα πήγαν βάσει σχεδίου και… ακόμη καλύτερα για την Τσέλσι στην πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ! Οι «μπλε» με δύο γρήγορα γκολ επικράτησαν (2-0) της Γουίγκαν και ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο έκανε λόγο για την τέλεια μέρα, που επέτρεψε στην ομάδα του να ηρεμήσει από το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, παρά την κρισιμότητα της πρεμιέρας.



Ντι Ματέο: «Η τέλεια μέρα»

«Κάναμε εκπληκτικό ξεκίνημα, πετύχαμε δύο γκολ και γενικότερα ήταν η τέλεια μέρα για εμάς. Δεν συμβαίνει πάντα να πετυχαίνεις δύο γκολ σε τόσο γρήγορο χρονικό διάστημα, αλλά μας βοήθησε να παραμείνουμε ήρεμοι σε όλο το παιχνίδι. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα» είπε ο προπονητής των Κυπελλούχων Αγγλίας για να… αποθεώσει στη συνέχεια τον Εντέν Αζάρ:

«Ήταν καταπληκτικός. Έδειξε την ποιότητά του και αποτέλεσε μόνιμη πηγή κινδύνου για τον αντίπαλο. Πάντα κατάφερνε να ξεφεύγει από το προσωπικό του μαρκάρισμα και η εμφάνισή του ήταν κάτι πολύ ευχάριστο».

Αναφερόμενος στον έτερο νεοαποκτηθέντα που χρησιμοποιήθηκε, Όσκαρ, ο Ντι Ματέο είπε: «Χρειάζεται χρόνο ακόμα. Ήταν το πρώτο παιχνίδι μας και ο Όσκαρ είναι μαζί μας μόλις δυο μέρες. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να μάθει το παιχνίδι μας και να προσαρμοστεί».