Μουάμπα και στο διαδίκτυο

Μια νέα, προσωπική ιστοσελίδα εγκαινίασε ο Φαμπρίς Μουάμπα! Ο πρώην άσος της Μπόλτον που λόγω του καρδιακού επεισοδίου που είχε υποστεί τον περασμένο Μάρτιο, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, δημιούργησε έναν διαδικτυακό ιστότοπο για να μάθουν όλοι για την περιπέτεια που πέρασε και φυσικά, να έρθουν σε επαφή μαζί του.



Μουάμπα και στο διαδίκτυο

Στο «fabrice-muamba.com» μπορούν να δουν όλοι τι συνέβη εκείνη την αποφράδα ημέρα, της 17ης Μαρτίου 2012, όταν ο Μουάμπα κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» κατά τη διάρκεια αγώνα Κυπέλλου με την Τότεναμ.

Υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο της ποδοσφαιρικής του καριέρας, η πρώτη συνέντευξή του μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, έχοντας πλέον ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή του και πολλά άλλα.

Φυσικά, έχει αρχίσει να διαδίδεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς στα social media και βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση από απλούς ποδοσφαιρόφιλους και φίλους της Μπόλτον.

Βέβαια, η ιστορία του Φαμπρίς Μουάμπα ένωσε όλους τους οπαδούς, αφού σε ολόκληρο τον κόσμο και σε πολλά γήπεδα της Ευρώπης εκδηλώθηκε η επιθυμία όλων να βγει νικητής ο 24χρονος άνδρας!