Η Μάντσεστερ Σίτι «αποκαλύπτει»!

Όχι… αποδείξεις και ονόματα, αλλά ό,τι έχει να κάνει με όσα συμβαίνουν εντός γηπέδου! Η Μάντσεστερ Σίτι, με τη βοήθεια της δημοφιλούς στατιστικής εταιρείας, Opta, σε μια πρωτοποριακή κίνηση, θα αποκαλύψει την Παρασκευή όλα τα στατιστικά στοιχεία, όλων των ποδοσφαιριστών, όλων των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ, την περσινή σεζόν!



Η Μάντσεστερ Σίτι «αποκαλύπτει»!

Από το πρωί της Πέμπτης, η αίθουσα Τύπου στο προπονητικό κέντρο των «πολιτών», στο Κάρινγκτον, γέμισε από αναλυτές, στατιστικολόγους, ερευνητές και ειδικούς σε θέματα αθλητισμού, οι οποίοι θα προχωρήσουν σε μεγάλες αποκαλύψεις για το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Την Παρασκευή, θα δημοσιοποιηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα των Πρωταθλητών Αγγλίας, όλα εκείνα τα στοιχεία που αναζητούν οι ποδοσφαιρόφιλοι ανά τον κόσμο, απασχολούν αρκετά τους δημοσιογράφους και αποτελούν αρκετά συχνά αντικείμενο συζήτησης σε «κόντρες» οπαδών αναφορικά με την ανωτερότητα των ποδοσφαιριστών.

Κάθε… εκατοστό που περπάτησαν οι παίκτες, κάθε άγγιγμά τους στη μπάλα, κάθε… δευτερόλεπτο που έτρεξαν στους αγωνιστικούς χώρους και λοιπά ενδιαφέροντα στοιχεία, θα βγουν στη… φόρα. Με τη βοήθεια της δημοφιλούς στατιστικής εταιρίας, Opta, η Μάντσεστερ Σίτι φέρνει στο φως όλα εκείνα που παρατηρούν οι προπονητές των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ, πίσω από τις κλειστές πόρτες των προπονητικών τους κέντρων αλλά και μέσα στο γήπεδο, με τη διαφορετική οπτική τους γωνία από αυτή των οπαδών.

Επιδόσεις, συστήματα, αναλύσεις, σκέψεις, αριθμοί, τα πάντα. Όλα, σε ένα πολύ ενδιαφέρον αρχείο που θα ανοίξουν οι «πολίτες» για τους οπαδούς.