«Γαϊδούρι ο Φαν Πέρσι»

Η μεταγραφή του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, ποικίλες αντιδράσεις ανάμεσα στους οπαδούς της Άρσεναλ. Αυτό, όμως, που κανείς δεν περίμενε ήταν τα σχόλια ενός πρώην συμπαίκτη του Ολλανδού, του Εμανουέλ Εμπουέ, που χρησιμοποίησε σκληρές φράσεις στο Twitter, αναφερόμενος στην μεταγραφή αυτή.



«Γαϊδούρι ο Φαν Πέρσι»
Στην αρχή ήταν οι καμένες φανέλες του Φαν Πέρσι που έδειξαν τα συναισθήματα των πρώην - πια - οπαδών του. Η συνέχεια ήρθε με τα μηνύματα στο Twitter πρώην συναδέλφων του Ολλανδού, που δεν χαρίστηκαν και χρησιμοποίησαν πρωτόγνωρες φράσεις σε βάρος του. Ένας από αυτούς που ξέσπασαν μέσω του προσωπικού του λογαριασμού είναι ο Εμανουέλ Εμπουέ.

Ο Ιβοριανός ποδοσφαιριστής της Γαλατασαράι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό πως δεν μπορεί να τρέφει κανένα σεβασμό για τον Φαν Πέρσι. «Κανένας σεβασμός. Κανένας οίκτος για ένα ολλανδικό γαϊδούρι. Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σέβομαι τον καπετάνιο που εγκαταλείπει το πλοίο.»

Ο Εμπουέ, όμως, δεν έμεινε σε αυτό το σχόλιο, αλλά προχώρησε ακόμα περισσότερο. «Ο Βενγκέρ το έκανε και πάλι. Κατάφερε να πουλήσει σε εξαιρετική τιμή έναν τελειωμένο παίκτη. Είναι ένας τρομερός έμπορος. Ο Φαν Πέρσι δεν θα είναι ποτέ πια ο ίδιος.»