Και ο Κόουλ έδωσε το μετάλλιό του!

Σε κίνηση παρόμοια του Κόλο Τουρέ, αλλά όχι με την ίδια ερμηνεία, προχώρησε ο Άσλεϊ Κόουλ μετά την ήττα (3-2) της Τσέλσι από τη Μάντσεστερ Σίτι στο Community Shield! Ο έμπειρος μπακ των «μπλε», απογοητευμένος από την τροπή που πήρε το παιχνίδι, χάρισε το μετάλλιό του σε οπαδό των «πολιτών»!



Και ο Κόουλ έδωσε το μετάλλιό του!

 Ο Άσλεϊ Κόουλ αποχώρησε από το «Βίλα Παρκ» φανερά εκνευρισμένος από την πρώτη επίσημη ήττα της νέας αγωνιστικής περιόδου και η απογοήτευσή του, ήταν τόση που δεν ήθελε να θυμάται το παιχνίδι για το Community Shield, το 2012.

Έτσι, λίγη ώρα αφότου πήρε το μετάλλιό του, κατευθύνθηκε στην εξέδρα των οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι και το χάρισε σε έναν εφτάχρονο φίλο των Πρωταθλητών Αγγλίας! «Αυτό είναι για σένα» του είπε και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια.

Ο Μπέιλι ΜακΚόλγκαν, θέλησε να μοιραστεί την ευτυχία του με τους υπόλοιπους συμμαθητές του στο σχολείο την επόμενη μέρα και έδειξε σε όλους το μετάλλιο που του χάρισε ο Άσλεϊ Κόουλ! «Μου έλεγαν ότι ήταν πολύ όμορφο και πολύ βαρύ. Όλοι το κοίταζαν και ήθελαν να το ακουμπήσουν. Είμαι ευτυχισμένος» ανέφερε!

Υπενθυμίζεται, ότι με τη λήξη του αγώνα της Κυριακής, ο Κόλο Τουρέ καυγάδισε με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι για τη μη χρησιμοποίησή του στη Μάντσεστερ Σίτι και χάρισε και αυτός το μετάλλιό του σε οπαδό, αλλά η κίνησή του, ενδέχεται να του κοστίσει τη θέση στο ρόστερ των «πολιτών»...