Ο Φαν Πέρσι… γίνεται Γιορέντε!

Η Γιουβέντους φαίνεται ότι αλλάζει πλεύση στην αναζήτηση ενός ποιοτικού επιθετικού και αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι για χάρη του… Φερνάντο Γιορέντε!   



Ο Φαν Πέρσι… γίνεται Γιορέντε!

Οι «μπιανκονέρι» ήταν από τους βασικούς «μνηστήρες» του Ολλανδού αστέρα της Άρσεναλ και σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, εμφανίζονταν έτοιμοι να τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στο «στρατόπεδο» των Πρωταθλητών!

Με την επιβεβαίωση, όμως, της άρνησης του Φερνάντο Γιορέντε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και την επιθυμία του να αποχωρίσει το φετινό καλοκαίρι, οι διοικούντες τη Γιουβέντους πλέον στρέφουν εκεί την προσοχή τους.

Ο 27χρονοςεπιθετικός δεν βρίσκεται μονάχα στη λίστα της «γηραιάς κυρίας», αλλά και σε αυτές των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, πράγμα που σημαίνει ότι και στη δική του υπόθεση, θα «παιχτούν» πολλά επεισόδια μέχρι να βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

Όσον αφορά τον Φαν Πέρσι, αυτή τη στιγμή το πιθανότερο σενάριο τον θέλει να παραμένει στο ρόστερ της Άρσεναλ και τη νέα σεζόν που είναι και η τελευταία του συμβολαίου του με τον λονδρέζικο σύλλογο…