Ξεχρέωσε η Ρέιντζερς!
Ένα μεγάλο μέρος από τα χρέη που καλείται να αποπληρώσει ο νέος ιδιοκτήτης της Ρέιντζερς, «βόλεψε» ο Τσαρλς Γκριν. Το μεγάλο αφεντικό των «διαμαρτυρόμενων» επιβεβαίωσε ότι το χρέος που είχε ο σύλλογος σε άλλες ομάδες της Σκοτίας, μέχρι το φετινό καλοκαίρι, διευθετήθηκε.

«Αναφέρουμε με χαρά ότι πλέον, δεν χρωστάμε ούτε μια… λίρα σε καμία ομάδα της Σκοτίας» ήταν η δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρέιντζερς, για την ευτυχή εξέλιξη στο οικονομικό κομμάτι της ομάδας.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γάλλος, Σεμπαστιάν Φόρ και ο Βραζιλιάνος Αντρέ Μόριτς δοκιμάζονται από τον τεχνικός της ομάδας, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα εισηγηθεί στη διοίκηση να τους προσφέρουν συμβόλαιο συνεργασίας. Οι «διαμαρτυρόμενοι» έχουν διορία μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου για να ολοκληρώσουν το ρόστερ τους προτού μπει σε ισχύ το μεταγραφικό εμπάργκο.






















