«Βόμβα» με Κοξ η Φόρεστ

Τη μεταγραφική έκπληξη του καλοκαιριού, στην Τσάμπιονσιπ, έκανε η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία επιβεβαίωσε πως ο Σάιμον Κοξ αποτελεί παίκτη της ομάδας. Ο Ιρλανδός διεθνής αποφάσισε να αφήσει την Πρέμιερ Λιγκ και τη Γουέστ Μπρομ και θα συνεχίσει την καριέρα του στο σύλλογο του Φαουάζ Αλ Χασάουι.



«Βόμβα» με Κοξ η Φόρεστ

Τα χρήματα που επενδύουν οι νέοι ιδιοκτήτες της Φόρεστ δείχνουν να …πιάνουν τόπο, αφού ο Κοξ  αποφάσισε να αφήσει τα …σαλόνια της Πρέμιερ για χάρη της Φόρεστ.

Ο Κοξ, ο οποίος συμμετείχε στο Euro 2012 με την Ιρλανδία, βρίσκονταν στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της πρώτης κατηγορίας, ωστόσο αποφάσισε να πει το «ναι» στην πρόταση του συλλόγου του Νότιγχαμ.

Ο Αλ Χασάουι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter πως «ο Κοξ αποτελεί παίκτη της Φόρεστ» και πως «αποτελεί την έβδομη μεταγραφή της ομάδας μέσα στο καλοκαίρι».

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και η σειρά του Κοξ να εκφράσει μέσω διαδικτύου την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής; «Πιστεύω πως όλα έχουν τελειώσει τώρα. Υπέγραψα ήδη. Δεν μπορώ να περιμένω να αρχίσει η νέα σεζόν και να έρθουν συναρπαστικές στιγμές για το σύλλογο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς και το επιτελείο της Γουέστ Μπρομ για το χρόνο που πέρασα εκεί. Γνώρισα εξαιρετικούς και αξιαγάπητους ανθρώπους. Σας εύχομαι ότι καλύτερο». 

TAGS: