«Κόκκινα» γούστα!

Ήταν ευκαιρία για μια ευχάριστη βραδιά. Με τον κόσμο της Λίβερπουλ να δίνει τον ρυθμό από τις εξέδρες του «Άνφιλντ», τον Λουίς Σουάρες να «χορεύει» στον αγωνιστικό χώρο και την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς να… βγάζει γούστα, οι «κόκκινοι» επικράτησαν 3-0 της FC Gomel και προκρίθηκαν στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ με δύο νίκες.



«Κόκκινα» γούστα!

Οι Μπορίνι, Τζέραρντ και Τζόνσον ήταν οι σκόρερ για τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Στο «Άνφιλντ» για να παρακολουθήσει παιχνίδι βρέθηκε και ο Τζο Άλεν που όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της αγγλικής ομάδας!

Το ματς:

Η Λίβερπουλ της εποχής Μπρένταν Ρότζερς, αν και στο πρώτο ματς δυσκολεύτηκε και έδειξε σε πολλούς τομείς ανέτοιμη παρά το 1-0 με το γκολ του Ντάουνινγκ, εμφανίστηκε… «σεληνιασμένη» στη ρεβάνς.

Ο Λουίς Σουάρες πήρε φανέλα βασικού έχοντας επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας μόλις την περασμένη Δευτέρα και με τον Φάμπιο Μπορίνι στην επίθεση… έβγαζαν φωτιές! Υπήρξαν στιγμές που φάνηκε να παίζει μόνος του ο πορτιέρο της FC Gomel, αλλά στο 21ο λεπτό, ο Μπορίνι τον νίκησε για να σκοράρει για πρώτη φορά με τη φανέλα της Λίβερπουλ, στην πρώτη του εμφάνιση μπροστά στο κοινό του συλλόγου!

Η πίεση από τους γηπεδούχους συνεχίστηκε και μάλιστα ήταν αδιάκοπη! Ο Σουάρες… έτρεχε παντού σαν «διάολος», αλλά ο Στίβεν Τζέραρντ ήταν αυτός που σκόραρε για το 2-0 στο 41’. Ο ρυθμός δεν έπεσε στην επανάληψη. Οι παίκτες του Ρότζερς μπήκαν ξανά στο γήπεδο για να επιδείξουν την ανωτερότητά τους και να χαροποιήσουν τους οπαδούς τους. Το… σκηνικό με τον Σουάρες να κυνηγάει «μανιασμένα» το γκολ, γνωστό.

Ωστόσο, δεν θα πετύχαινε αυτός ούτε το τρίτο! Ο Μπούσμα θα μάζευε για τρίτη φορά τη μπάλα από τα δίχτυα του, στο 72’, όταν ο Γκλεν Τζόνσον με εκπληκτικό σουτ «ξετίναξε» τα δίχτυα της FC Gomel!

Οι 43.256 θεατές που βρέθηκαν στο «Άνφιλντ» απήλαυσαν το παιχνίδι μέχρι τέλους, με το σφύριγμα της λήξης να στέλνει τη Λίβερπουλ άνετα και ωραία στην κλήρωση της Νιόν για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ: Ρέινα, Τζόνσον, Ενρίκε, Σκρτελ (76’ Κάραγκερ), Άγκερ, Τζέραρντ, Σέλβεϊ (76’ Άνταμ), Λούκας (86’ Σπίρινγκ), Μπορίνι, Σουάρες, Ντάουνινγκ

FC Gomel: Μπούσμα, Ματσβέιτσουκ, Κουζμένοκ, Κασέβσκι, Κλίμοβιτς (85’ Γιεφσεγένκο), Βορόνκοφ, Κοζέκα (74’ Κίριλτσικ), Νόβακ (62’ Λιπάτκιν), Αλεκσίεβιτς, Πλάτονοφ, Αλουμόνα