Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για Κόουλ
Πλήρως διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του –μετά από πολλές συζητήσεις- με την Τσέλσι ο Άσλεϊ Κόουλ. Ο Άγγλος άσος αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter πως οι διαπραγματεύσεις μόλις άρχισαν και προβλέπονται …ατελείωτες.

Το συμβόλαιο του 31χρονου άσου λήγει το καλοκαίρι του 2013 και ο ίδιος δεν είχε πραγματοποιήσει καμία συζήτηση με τη διοίκηση των «μπλε», μέχρι στιγμής, παρά τη φημολογία για το αντίθετο.
Οι «συζητήσεις» μόλις άρχισαν» έγραψε στο twitter ο Άγγλος αμυντικός, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.
Από την πλευρά της, η Τσέλσι θέλει να κάνει τα πάντα ώστε να κρατήσει στο ρόστερ της τον Κόουλ, ο οποίος αποτελεί έναν εκ των βασικών ποδοσφαιριστών της ομάδας, εδώ και χρόνια. Ταυτόχρονα, μετά την αποχώρηση του Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο 31χρονος άσος καλείται να παίξει με τον Φρανκ Λάμπαρντ το ρόλο των σημαιών στο σύλλογο.