Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για Κόουλ

Πλήρως διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του –μετά από πολλές συζητήσεις- με την Τσέλσι ο Άσλεϊ Κόουλ. Ο Άγγλος άσος αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter πως οι διαπραγματεύσεις μόλις άρχισαν και προβλέπονται …ατελείωτες.



Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για Κόουλ

Το συμβόλαιο του 31χρονου άσου λήγει το καλοκαίρι του 2013 και ο ίδιος δεν είχε πραγματοποιήσει καμία συζήτηση με τη διοίκηση των «μπλε», μέχρι στιγμής, παρά τη φημολογία για το αντίθετο.

Οι «συζητήσεις» μόλις άρχισαν» έγραψε στο twitter ο Άγγλος αμυντικός, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

Από την πλευρά της, η Τσέλσι θέλει να κάνει τα πάντα ώστε να κρατήσει στο ρόστερ της τον Κόουλ, ο οποίος αποτελεί έναν εκ των βασικών ποδοσφαιριστών της ομάδας, εδώ και χρόνια. Ταυτόχρονα, μετά την αποχώρηση του Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο 31χρονος άσος καλείται να παίξει με τον Φρανκ Λάμπαρντ το ρόλο των σημαιών στο σύλλογο.