Διάψευση για τα ιατρικά του Μόουρα!
Άμεση ήταν η απάντηση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βραζιλίας στο δημοσίευμα της «Daily Mail» που υποστήριζε ότι ο Λούκας Μόουρα θα φύγει από την αποστολή της ολυμπιακής ομάδας της «σελεσάο» για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η CBF εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι κανείς από τους «κόκκινους διαβόλους» δεν έχει ζητήσει άδεια για να αποχωρήσει ο νεαρός μέσος από το τιμ της χώρας του.
«Όσον αφορά το δημοσίευμα της Daily Mail που δημοσιεύθηκε σήμερα ενημερώνουμε ότι ο Λούκας Μόουρα δεν πρόκειται να περάσει από εξετάσεις στο Μάντσεστερ σήμερα. Κανείς από την ομάδα δεν έχει υποβάλλει τέτοιο αίτημα. Εάν δεν μας ζητηθεί, δεν πρόκειται να αφήσουμε τον παίκτη να αποχωρήσει», αναφέρει η ανακοίνωση.