Επιμένει για Μίλνερ η Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι «έδεσε» Σίλβα, Γιάγια Τουρέ, Μπόατενγκ και πλέον σειρά παίρνουν δύο ακόμα μεγάλα ονόματα. Ο λόγος για τους Νταβίντ Λουίζ, Τζέιμς Μίλνερ, ενώ στο στόχαστρο της βρίσκεται και ένας ακόμα επιθετικός κλάσης.



Επιμένει για Μίλνερ η Σίτι

Ο Τζέιμς Μίλνερ είναι ο διακαής πόθος του Ρομπέρτο Μαντσίνι σύμφωνα με εφημερίδα του Μάντσεστερ και η Σίτι είναι έτοιμη να καταθέσει νέα πρόταση στη Βίλα για να την ντύσει στα «γαλάζια».

Η πρώτη απόπειρα έγινε την προηγούμενο μήνα, με τη Βίλα να απορρίπτει ωστόσο την πρόταση των 20 εκ λιρών της Σίτι και τις επόμενες ημέρες αναμένεται νέα βελτιωμένη προσφορά.

Για την άμυνα, ο εκλεκτός του Ιταλού προπονητή είναι , ο Νταβίντ Λουίζ της Μπενφίκα, ο οποίος κοστολογείται 28 εκ λίρες. Για την περίπτωση του Βραζιλιάνου η πόρτα των πρωταθλητών Πορτογαλίας είναι ανοιχτή, δια στόματος του Λουίς Φελίπερ Βιεϊρά, προέδρου των «αετών».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα οι «σίτιζενς» ψάχνονται και για τους Τόρες, Ντζέκο, προκειμένου να ενισχύσουν την επιθετικούς τους γραμμή.

TAGS: