«Μέσα» ο Κάρολ

Με το όνομα του Άντι Κάρολ ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα ανακοινώθηκε η αποστολή της Λίβερπουλ για το πρώτο ματς κόντρα στην FC Gomel, την Πέμπτη, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του φετινού Europa League. 



«Μέσα» ο Κάρολ

Το σήριαλ του ποδοσφαιρικού μέλλοντος του Άγγλου φορ μπαίνει για λίγο στην άκρη λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των «κόκκινων».

Ο Μπρένταν Ρότζερς συμπεριέλαβε τον Κάρολ στην αποστολή για τα δύο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λουίς Σουάρεζ και Κρεγκ Μπέλαμι που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Όσον αφορά τους «μνηστήρες» του ποδοσφαιριστή και κατά πόσο αυτοί συνεχίζουν να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στο κόκκινο «στρατόπεδο», κανείς δεν έχει παρατήσει την υπόθεση.

Η Γουέστ Χαμ συνεχίζει να πιέζει για να τον κάνει δικό της με τη μορφή δανεισμού, εξασφαλίζοντας οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, ενώ η Νιούκαστλ, αν και κινείται με άκρα μυστικότητα, γνωρίζει ότι «χτυπώντας» τον Κάρολ στο συναίσθημα, ίσως πετύχει την επιστροφή του στο «Sports Direct Arena».

Το γεγονός πως ο υψηλόσωμος επιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Λίβερπουλ για τα δύο ματς με την FC Gomel, δεν επηρεάζει καθόλου τις «καρακάξες» όσον αφορά τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό και την πιθανή επίσημη κρούση στη Λίβερπουλ.

Αυτό, διότι πλέον και σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA, ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί με μια ομάδα στους προκριματικούς γύρους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης και με άλλη στη φάση των ομίλων!