Μπέρδεμα με Κάρολ!

Τη συμφωνία της Λίβερπουλ με τη Γουέστ Χαμ για την παραχώρηση του Άντι Κάρολ στα «σφυριά» με τη μορφή δανεισμού για την επόμενη σεζόν μεταδίδουν τα βρετανικά Μέσα, ωστόσο, η διοίκηση των «σφυριών» διέψευσε το σενάριο με κατηγορηματικό τρόπο.   



Μπέρδεμα με Κάρολ!

Το σήριαλ του ποδοσφαιρικού μέλλοντος του Άντι Κάρολ, φαινόταν πως για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο θα ολοκληρωνόταν με τη μετακίνηση του Άγγλου φορ στο «Άπτον Παρκ».

Σύμφωνα με όσα μετέδιδε το «BBC», η Λίβερπουλ είπε το «ok» στους Λονδρέζους για την παραχώρηση του υψηλόσωμου επιθετικού έναντι 2 εκατ. λιρών και εξασφάλιση οψιόν αγοράς ύψους 17 εκατομμυρίων, που όμως, θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί από τη Γουέστ Χαμ μονάχα αν αποτελούσε μέλος της Πρέμιερ Λιγκ και τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο. 

Λίγο αργότερα, ωστόσο, η διοίκηση των «σφυριών» διέψευσε οποιαδήποτε συμφωνία με τους «κόκκινους» για τον Άντι Κάρολ, χωρίς όμως να αποσύρει και το θερμότατο ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή. 

Η ευχή του διεθνή άσου για παραμονή στο «Άνφιλντ», με προσπάθεια να πείσει τον Μπρένταν Ρότζερς ότι μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του, ενδεχομένως να μην πιάσει. Η Μίλαν δεν κινήθηκε ποτέ επίσημα για την απόκτησή του, η Νιούκαστλ προσπάθησε να τον επανεντάξει στο δυναμικό της αλλά μάταια και η Γουέστ Χαμ, φερόταν να τον έχει κάνει δικό της. 

Η επιστροφή του λονδρέζικου συλλόγου στην Πρέμιερ Λιγκ έπρεπε να συνδυαστεί με κάποια εξαιρετική μεταγραφή, όπως επιθυμούσαν οι ιδιοκτήτες της ομάδας. Αυτό, σε πρώτο βαθμό, φαίνεται ότι περιλαμβάνει την απόκτηση του Άντι Κάρολ, αλλά παρά τη φημολογία περί επίτευξης συμφωνίας με τη Λίβερπουλ, το θέμα έχει ακόμα αρκετά «επεισόδια».