Γκιγκς: «Θα είχε αποβληθεί τρεις φορές»

Ενοχλημένος με την τακτική που ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές της Σενεγάλης στο παιχνίδι με τη Μεγάλη Βρετανία, εμφανίστηκε ο Ράιαν Γκιγκς.



Γκιγκς: «Θα είχε αποβληθεί τρεις φορές»

Η ομάδα του Στιούαρτ Πιρς δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε το ποδοσφαιρικό τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων (1-1), με τον αρχηγό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος να τα «ρίχνει» στην τακτική των αντιπάλων του και τα πολλά σκληρά φάουλ στα οποία επιδόθηκαν κατά τη διάρκεια του ματς και είχαν ως αποτέλεσμα τους τραυματισμούς των Τζον Άλεν και Νιλ Τέιλορ.

«Σίγουρα ποτέ δεν θέλεις ένας παίκτης να αποβάλλεται κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, ωστόσο υπήρξαν κάποια άσχημα μαρκαρίσματα. Αποτέλεσμα αυτού κάποιοι συμπαίκτες μου να είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής.

Ο Μπέλαμι δέχτηκε κίτρινη κάρτα, ωστόσο με κάποιους άλλους δεν συνέβη αυτό. Δεν ξέρω πόσα φάουλ μπορεί να έκανε ο Σάντιο Μανέ, αλλά αν το έκανε αυτό σε ένα ματς της Πρέμιερ Λιγκ θα είχε αποβληθεί… τρεις φορές» ανέφερε χαρακτηριστικά και φανερά εκνευρισμένος ο αρχηγός της Ολυμπιακής ομάδας ποδοσφαίρου των Βρετανών.

Η ομάδα του Στιούαρτ Πιρς αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή (29/7) τα ΗΑΕ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου.