Χάνει την αρχή της σεζόν ο Πάρκερ!

Σε όλα τα …αγωνιστικά ραντεβού ο Σκοτ Πάρκερ εμφανίζεται στην ώρα του και ο Άγγλος μέσος έκανε το ίδιο σε αυτό και με την ατυχία! Ο άσος της Τότεναμ θα χάσει την έναρξη της νέας σεζόν, αφού θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον Αχίλλειο τένοντα.  



Χάνει την αρχή της σεζόν ο Πάρκερ!

Ο αμυντικός μέσος παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας στην Αμερική, όπου η Τότεναμ βρίσκεται για την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Η απόφαση για την υποβολή του Πάρκερ σε επέμβαση είναι ειλημμένη και το μόνο που μένει να προσδιορισθεί ακριβώς ο χρόνος που θα μείνει εκτός δράσης ο Άγγλος άσος.

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, ο Πάρκερ θα παραμείνει εκτός για τα πρώτα ματς της νέας Πρέμιερ Λιγκ, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα προλάβει και τα παιχνίδια της εθνικής Αγγλίας, τόσο στις 15 Αυγούστου, όσο και στις 7 και 11 Σεπτεμβρίου.  

«Μπορεί να είναι απλά ένα πρόβλημα στον Αχίλλειο, μπορεί να είναι και κάτι πιο σοβαρό. Περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη του προβλήματος και το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου θα είναι σε θέση να πει περισσότερα τις επόμενες ημέρες. Συνήθως αυτές οι καταστάσεις παίρνουν 4-6 εβδομάδες», τόνισε σε αμερικάνικα Μέσα ο Αντρέ Βίλας-Μπόας.