«Βολές» Βίλας- Μπόας σε Μόντριτς

Την τακτική που ακολουθεί ο Λούκα Μόντριτς για να πάρει μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης κριτίκαρε ο Αντρέ Βίλας- Μπόας, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «AS».   



«Βολές» Βίλας- Μπόας σε Μόντριτς
Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τότεναμ δεν είναι ευχαριστημένος με την… αποχή του Κροάτη άσου από τα «κοινά» της ομάδας και εξέφρασε δημόσια την δυσαρέσκειά του για τις ενέργειες του ποδοσφαιριστή του:
 
«Πιστεύω ότι ο Μόντριτς αντιδρά λανθασμένα και αυτά που κάνει θα λειτουργήσουν εναντίον του. Έχει κάνει χειρότερη την κατάσταση και ο πρόεδρος είναι πολύ θυμωμένος. Επίσης, τον βρήκε σε άσχημη στιγμή, αφού ο Λέβι είναι στην Αμερική επειδή η γυναίκα του είναι άρρωστη», είπε ο προπονητής των «σπιρουνιών».
 
Παράλληλα όμως δεν θα μπορούσε να μην εγκωμιάσει την αδιαμφισβήτητη ποιότητα του 27χρονου χαφ: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Είχα προσπαθήσει να τον φέρω στην Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι, οπότε καταλαβαίνετε ότι θα είναι μία σπουδαία απώλεια. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά, αφήνει το στίγμα του στο παιχνίδι όταν τον χρειάζεται η ομάδα και μπορεί να παίξει διάφορες θέσεις».
 
Η αγγλική ομάδα ζητάει 45 εκατομμύρια ευρώ ακατέβατα, με την Ρεάλ να μην είναι πρόθυμη να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό. Για το λόγο αυτό ο Μόντριτς αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, ώστε να πιέσει την διοίκηση να τον αφήσει να πάρει μεταγραφή.