Το trailer του Being Liverpool (video)
Στο …διαδικτυακό αέρα βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής το πρώτο trailer του ντοκιμαντέρ της Λίβερπουλ, με το δίκτυο «FOX» να έχει την ευθύνη της παραγωγής. Οι «reds» βρίσκονται στην Αμερική, όπου πραγματοποιούν περιοδεία, και μέχρι το τέλος Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την προώθηση της σειράς εκπομπών για την ιστορία του συλλόγου.

Το «FOX» δουλεύει από την περασμένη σεζόν πάνω στο πρότζεκτ, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για σειρά μίνι ντοκιμαντέρ, η οποία ολοκληρώνεται σε 6 μέρη.
Το αμερικανικό δίκτυο έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της σειράς Being Liverpool, με την παραγωγή να αποφασίζει την αλλαγή του ονόματος των ντοκιμαντέρ, μόλις την περασμένη εβδομάδα.
Ολόκληρη η σειρά θα προβληθεί στη Μεγάλη Βρετανία στις αρχές Σεπτεμβρίου και λίγες ημέρες αργότερα οι οπαδοί της ομάδας που βρίσκονται στην Αμερική θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν και αυτοί.
Οι «κόκκινοι» βρίσκονται στις ΗΠΑ και έδωσαν -ήδη- το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι. Δείτε εδώ περισσότερα για το 1-1, με την Toronto FC.
Δείτε το πρώτο trailer της σειράς Being Liverpool:






















