Χωρίς Φαν Πέρσι στην προετοιμασία!

Το αναμενόμενο, επιβεβαιώθηκε! Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι θα παραμείνει στο Λονδίνο, έχοντας αποκλειστεί από την αποστολή της Άρσεναλ για την περιοδεία στην Ασία στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο!



Χωρίς Φαν Πέρσι στην προετοιμασία!

Ο Ολλανδός επιθετικός αρνήθηκε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους «κανονιέρηδες», αλλά δεν βρήκε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του μέχρι σήμερα.

Ο Αρσέν Βενγκέρ ήταν ξεκάθαρος στην εισήγησή του προς τη διοίκηση του συλλόγου, όπου τόνισε πως δεν θέλει να διαταραχθεί η ηρεμία στο εσωτερικό της ομάδας αν ο Φαν Πέρσι βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στα μισά της προετοιμασίας!

Η δική του επιθυμία ήταν να μην συμπεριληφθεί ο διεθνής φορ στην 24μελή αποστολή αλλά το έκανε πιο εύκολο και ο 28χρονος άσος που δεν θέλησε να ακολουθήσει τους «κανονιέρηδες» στην Ασία.

Η ανακοίνωση της αποστολής και η απουσία του ονόματος του Ολλανδού επιβεβαίωσαν αυτό που ουσιαστικά είχε γίνει ξεκάθαρο όλες τις προηγούμενες μέρες.  

Εκτός λόγω τραυματισμού ο Ροσίτσκι, λόγω συμμετοχής στο Euro 2012 - άσχετα αν δεν υπολογίζεται - ο Αρσάβιν και ο Γουίλσιρ απουσιάζει ελέω της συνέχισης του ειδικού προγράμματος που ακολουθεί για να επανέλθει δυνατός στα γήπεδα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μανόν, Μικέλ, Ανέκε, Άισφελντ, Σαμάκ, Μιγιάκι, Ίστμοντ, Γέναρις, Τσάμπερλεϊν, Κοκλέν, Γκιμπς, Σονγκ, Φαμπιάνσκι, Τζένκινσον, Γουόλκοτ, Σέζνι, Τζουρού, Αφόμπε, Βερμάελεν, Ντιαμπί, Σάντος, Ζερβίνιο, Αρτέτα, Μπάρτλεϊ