Πιρς: «Βραζιλία για χρυσό»!

Το ακλόνητο και αδιαμφισβήτητο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου είναι η Βραζιλία σύμφωνα με τον Στιούαρτ Πιρς. Ο τεχνικός της Ολυμπιακής ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας, υποστήριξε πως αν γίνει… η έκπληξη και δεν κατακτήσει την κορυφή η «σελεσάο», τότε θα το κάνει η ομάδα που θα τη νικήσει!



Πιρς: «Βραζιλία για χρυσό»!

Η Βραζιλία επικράτησε πανεύκολα 2-0 της Μεγάλης Βρετανίας στο «Riveriside Stadium», το βράδυ της Παρασκευής και η εμφάνισή της ήταν το καλύτερο αποδεικτικό στοιχείο για όσους θεωρούν ότι αυτή θα είναι που θα φύγει με το χρυσό μετάλλιο από το Λονδίνο.

Ο Στιούαρτ Πιρς, τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να μάθει από τα λάθη που έκανε κόντρα στους Βραζιλιάνους και τα χαζά – όπως τα χαρακτήρισε – γκολ που δέχθηκε, ωστόσο, παραδέχθηκε την ανωτερότητα του συνόλου του Μάνο Μενέσες.

«Η Βραζιλία είναι εκπληκτική ομάδα. Είναι το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στους φετινούς Αγώνες και μπορείτε όλοι να καταλάβετε γιατί μετά από αυτή την εμφάνιση. Όποιος καταφέρει να τους κερδίσει, θα είναι αυτός που θα πάρει το χρυσό μετάλλιο. Εμείς, κρατάμε τα θετικά στοιχεία του παιχνιδιού μας, αλλά είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ για να βελτιωθούμε και να εμφανιστούμε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο ματς την επόμενη Πέμπτη. Δεν πρέπει να δεχόμαστε τόσο αστεία γκολ όπως ήταν αυτά που δεχθήκαμε από τη Βραζιλία» δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ολυμπιακής ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας.