Επιβεβαίωση από Φέργκιουσον για Φαν Πέρσι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν όντως μια από τις ομάδες που κατέθεσαν πρόταση στην Άρσεναλ για την απόκτηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι και η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ ήρθε δια στόματος Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Στο… κενό έχει πέσει, ωστόσο, η προσπάθεια των «κόκκινων διαβόλων» λόγω μεγάλης διαφοράς στο οικονομικό.



Επιβεβαίωση από Φέργκιουσον για Φαν Πέρσι

Η δευτεραθλήτρια Αγγλίας ήταν μια από τις τρεις ομάδες που το πρωί της Παρασκευής κατέθεσαν επίσημες προτάσεις στους «κανονιέρηδες» για τον Ολλανδό αστέρα.

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Γιουβέντους έπραξαν το ίδιο, και μάλιστα… με το ίδιο ακριβώς ποσό, όπως αποκάλυψε το «BBC». Τα 15 εκατ. λίρες των προσφορών, κάνει την Άρσεναλ να τις πετάξει κατευθείαν στο καλάθι των αχρήστων!

Τις δυσκολίες, πάντως, της υπόθεσης και τις ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ενδεχόμενο απόκτησης του Ρόμπιν Φαν Πέρσι έδειξε να κατανοεί ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, επιβεβαιώνοντας και την κατάθεση της πρότασης.

«Η αλήθεια είναι ότι ενδιαφερόμαστε και καταθέσαμε προσφορά στην Άρσεναλ. Δεν μου αρέσει όμως να μιλάμε για κάτι που ενδέχεται να μην συμβεί ποτέ. Ο Φαν Πέρσι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων. Εμείς, προσπαθούμε να κινηθούμε με άκρα μυστικότητα σε κάθε μεταγραφική περίοδο και για τον λόγο αυτό θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε καν να συζητάμε για τον Φαν Πέρσι. Εκφράσαμε με επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον μας και αυτό είναι το μοναδικό που υφίσταται αυτή τη στιγμή» δήλωσε ο Σκοτσέζος προπονητής στο επίσημο τηλεοπτικό κανάλι των «κόκκινων διαβόλων».

Διαβάστε ακόμα: Τριπλό «χτύπημα» για Φαν Πέρσι