Guess who’s back… (pics)

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι! Ο Ολλανδός αστέρας της Άρσεναλ, επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας! Με τη λήξη της καλοκαιρινής του άδειας που είχε παραταθεί λόγω της συμμετοχής του στο Euro 2012, επέστρεψε στα βάσανα… επί λονδρέζικου εδάφους, μέχρι να ξεκαθαρίσει το ποδοσφαιρικό του μέλλον.



Guess who’s back… (pics)

Ο 28χρονος επιθετικός που νωρίτερα μέσα στον Ιούλιο αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «κανονιέρηδες», υποχρεούται να ενημερώσει άμεσα τους διοικούντες τον σύλλογο σε περίπτωση που βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Επιθυμία του Αρσέν Βενγκέρ, είναι η αποχώρηση του Φαν Πέρσι να έχει ολοκληρωθεί προτού η ομάδα «πετάξει» για την Ασία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «κανονιέρηδων». Βέβαια, η διορία που έχει ο Ολλανδός αστέρας είναι ελάχιστη και το πιθανότερο σενάριο τον θέλει να μην ακολουθεί την υπόλοιπη αποστολή, αλλά να παραμένει στο Λονδίνο για να συνεχίσει την αναζήτηση του επόμενου ποδοσφαιρικού του σταθμού.

Ο διεθνής άσος, ζήτησε να συναντηθεί με τον Αρσέν Βενγκέρ και τον εκτελεστικό διευθυντή της Άρσεναλ, Ιβάν Γαζίδη, αλλά ακόμη δεν ορίστηκε μέρα για το ραντεβού.

Μέσα στο άγχος – πάντως – για το μέλλον του, ο Φαν Πέρσι δεν παρέλειψε να… βάψει και το μαλλάκι. Έτσι για αλλαγή…