Έρευνα για στημένα παιχνίδια της Σαουθάμπτον

Οι καταγγελίες του Κλάους Λούντεκβαμ χτύπησαν «καμπανάκι» στη FIFA, με την παγκόσμια ομοσπονδία να διατάσσει έρευνα για το θέμα. Για στημένα παιχνίδια έκανε λόγο ο πρώην αμυντικός της Σαουθάμπτον, με τη συχνότητά του φαινομένου είναι εβδομαδιαία!



Έρευνα για στημένα παιχνίδια της Σαουθάμπτον

Ο Νορβηγός παλαίμαχος μίλησε σε τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας του και παραδέχθηκε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του επιχειρούσαν να συνεννοηθούν για την εξέλιξη …ανώδυνων σημείων μίας αναμέτρησης.

Πρώτο κόρνερ, πρώτο άουτ, αλλά και ποιος θα είναι εκτελεστής των στημένων φάσεων.

Η FIFA ερευνά τα όσα αποκάλυψε ο Λούντεκβαμ, ενώ όπως αναφέρεται στο βρετανικό Τύπο, οι παίκτες της Σαουθάμπτον είναι εξοργισμένοι με τον Νορβηγό παλαίμαχο, αφού θεωρούν ότι τίποτα από τα όσα είπε δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια.

«Γνωρίζω πολλούς Νορβηγούς διαφορετικών ομάδων που πόνταραν σε σκόρερς, ποια ομάδα θα έχει τη σέντρα ή θα κερδίσει το πρώτο πλάγιο άουτ και άλλα τέτοια. Ήταν κάτι στο οποίο είχα εμπλακεί και εγώ επί σειρά ετών στην Αγγλία. Έχω ποντάρει ακόμη και σε αγώνες της δικής μου ομάδας. Για κάποιο διάστημα το κάναμε σχεδόν κάθε εβδομάδα και κερδίσαμε καλά χρήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της, η Σαουθάμπτον δεν έχει προβεί σε κάποιο επίσημο σχόλιο.