Τετ – α – τετ με Φαν Πέρσι ο Βενγκέρ

ΚατΆ ιδίαν συνάντηση με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι θα έχει εντός των επόμενων ημερών ο Αρσέν Βενγκέρ. Προσπάθεια να μεταπείσει τον Ολλανδό φορ και αυτός να υπογράψει τελικά νέο συμβόλαιο θα κάνει ο Αλσατός τεχνικός, ειδάλλως θα εισηγηθεί την άμεση πώλησή του, τόσο για οικονομικούς, όσο και για αγωνιστικούς λόγους.



Τετ – α – τετ με Φαν Πέρσι ο Βενγκέρ

Ο αρχηγός των «κανονιέρηδων» αρνήθηκε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον λονδρέζικο σύλλογο και προκάλεσε «εμφύλιο» στην ομάδα με τους μικρομετόχους να κάνουν λόγο για εντελώς λανθασμένη τακτική και φιλοσοφία που θέλει την ¶ρσεναλ να χάνει τις πολύτιμες μονάδες της και να δουλεύει συνεχώς με ταλέντα.

Οι δύο σύλλογοι του Μάντσεστερ μαζί με τη Γιουβέντους εμφανίζονται αυτή τη στιγμή με τη μορφή των πιο δυνατών «μνηστήρων» του παίκτη, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον Αρσέν Βενγκέρ πολύ σύντομα. Ο Αλσατός κόουτς ήταν αυτός που τηλεφώνησε στον Ρόμπιν Φαν Πέρσι για να του ζητήσει να τα πουν από κοντά και έχει έτοιμο το πλάνο, είτε η υπόθεση εξελιχθεί θετικά, είτε αρνητικά.

Αρχικά, ο προπονητής της ¶ρσεναλ θα προσπαθήσει να τον πείσει να υπογράψει τελικά νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα και να παραμείνει η… σημαία στον ιστό της.

Αν ο «ιπτάμενος Ολλανδός» εμμείνει στην απόφασή του να μην προχωρήσει στην επέκταση του συμβολαίου του (λήγει το επόμενο καλοκαίρι), τότε ο Βενγκέρ θα εισηγηθεί την όσο το δυνατόν πιο άμεση πώλησή του. Αφενός για το οικονομικό κέρδος που θα έχουν οι «κανονιέρηδες» και αφΆ ετέρου, γιατί το πάθημα των τελευταίων χρόνων έγινε μάθημα και ο Βενγκέρ θέλει να έχει συμπληρώσει το ρόστερ για τη νέα σεζόν περίπου στα μισά της προετοιμασία ς ώστε να μη βρεθεί πάλι προ εκπλήξεων.