Δεν ανησυχεί ο Μόγιες!
Η δημιουργία της νέας Έβερτον είναι το μόνο πράγμα που υπάρχει στο μυαλό του Ντέιβιντ Μόγιες. Ο Σκωτσέζος τεχνικός δεν δείχνει να ανησυχεί για το μέλλον του, παρά το γεγονός πως μπήκε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τα «ζαχαρωτά».

«Δεν θεωρώ πως τα συμβόλαια των προπονητών σε ένα σύλλογο είναι τόσο σημαντικό θέμα. Το βασικό είναι η αγορά και τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών. Έχω ακόμα συμβόλαιο με τον σύλλογο, είμαι χαρούμενος εδώ και τίποτα δεν πρόκειται να επηρεάσει την δουλεία μου στην Έβερτον» ανέφερε αρχικά ο Μόγιες.
«Στο τέλος της περασμένης σεζόν είχα ενημερώσει τους πάντες ότι το μόνο που με απασχολεί είναι η δουλεία μου εδώ. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Το μόνο που σκέφτομαι είναι η δημιουργία της ομάδας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου» συμπλήρωσε ο προπονητής της Έβερτον, , το όνομα του οποίου… έπαιξε έντονα για τον πάγκο τόσο της Τότεναμ μετά την αποχώρηση του Χάρι Ρέντναπ.