Παγκόσμια «λιοντάρια»!

Την πρώτη νίκη στο Euro 2012 U-19 πανηγύρισε η εθνική ομάδα Νέων της Αγγλίας, επικρατώντας 2-1 της Σερβίας στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, εξασφαλίζοντας και την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-20 που θα γίνει του χρόνου στην Τουρκία! Πιάνουν κορυφή τα «λιοντάρια» με νίκη επί των Γάλλων στο τελευταίο ματς.



Παγκόσμια «λιοντάρια»!

Μετά την ισοπαλία με τους Κροάτες στην πρεμιέρα, όπου τα «λιοντάρια» του Μπλέικ… «κοιμόντουσαν» για μια ώρα αλλά κατάφεραν με γκολ του Τσαλόμπα να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, η εθνική ομάδα πανηγύρισε «τρίποντο» τεράστιας σημασίας!

Με γκολ των Αφόμπε και Ρέντμοντ στο 6ο και το 63ο λεπτό του αγώνα με τους Σέρβους, η Αγγλία έχει σίγουρη μια θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τουρκίας, το 2013, ενώ «βλέπει» και τα ημιτελικά του Euro 2012 καταλαμβάνοντας αυτή τη στιγμή τη δεύτερη θέση!

Με νίκη επί της Γαλλίας στο τρίτο και τελευταίο ματς του ομίλου, τα «λιοντάρια» κατακτούν την κορυφή του γκρουπ και συνεχίζουν ακάθεκτα την πορεία τους στη διοργάνωση, με ακόμη πιο υψηλές βλέψεις!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σερβίαα: Πάγιοβιτς, Σπάχιτς, Στόικοβιτς, Ραντόγια, Μιχαΐλοβιτς (46’ Πέτροβιτς), Νίνκοβιτς, Παβλόφσκι (85’ Ραντοβάνοβιτς), Κάβριτς, Ντίμιτς, Πολετάνοβιτς (88’ Ίβκοβιτς), Ντούρντεβιτς

Αγγλία: Τζόνστον, Γκάρμπουτ, Ρόμπινσον, Τσαλόμπα, Κόουντι, Θορπ, Θορν, Μπάρκλεϊ (64’ Λάντστραμ), Κέιν (79’ Χόουπ), Ρέντμοντ, Αφόμπε (71’ Μπεραΐνο)