Χαρούμενος στη Σίτι ο Σίλβα!

Πολλά έχουν γραφτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα για ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Νταβίντ Σίλβα. Ωστόσο, ο Ισπανός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι σε δηλώσεις του φάνηκε πως δεν γνωρίζει τίποτα για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, ενώ είπε πως έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο, κάτι που σκοπεύει να τιμήσει.



Χαρούμενος στη Σίτι ο Σίλβα!
«Αυτή τη στιγμή ανήκων στη Σίτι και έχω συμβόλαιο μαζί της για άλλα δύο χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος εκεί, καθώς μου φέρθηκαν υπέροχα από την πρώτη μέρα που έφτασα στην πόλη και δεν σκέφτομαι να φύγω. Όσα ακούγονται για εμένα και τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι απλώς φήμες», τόνισε ο Σίλβα.

Μάλιστα, ο ένας εκ των σκόρερ των «φούριας ρόχας» στον τελικό του Euro κόντρα στην Ιταλία, εξέφρασε την άποψη πως η εθνική Ισπανίας έχει πολλούς καλούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να κατακτήσουν την επόμενη «Χρυσή Μπάλα»:

«Ας ελπίσουμε ότι θα την πάρει κάποιος Ισπανός παίκτης. Νομίζω αυτοί που έχουν τα προσόντα είναι πολλοί, το ποιος θα την κατακτήσει δεν εξαρτάται απο εμάς. Στο τέλος, ένας θα είναι ο τυχερός που θα την κατακτήσει».